,
Kontakt Oss
Alt innen Renholdstjenester : Daglig Renhold - Privat Husvask - Flytte Vask
Vi har ledig kapasitet og kommer på dagen. Gratis befaring uten forpliktelser. GCS Garanti - 100% Kvalitetsrenhold med fokus på Miljø og sikkerhet. 
                                QSCV - Quality-Service-Cleanliness-Value
                                           Renhold med 100% garanti.

Startside      ~     Om Oss     ~     Privat Husvask     ~     Daglig Renhold     ~     Flytte Vask     ~     Snømåking   ~     Rydd og Kast      ~     Kontakt Oss

Snømåking / Brøyting 

Trenger du snøbrøyting, snømåking, fjerning av istapper eller strøing? Glatte trapper, stikkveier og innkjørsler kan være farlig på vinterstid, noe som gjør det viktig med vinter vedlikehold Det er en fare for deg selv og andre mennesker/naboer om det er glatt og bilen kommer ikke inn/ut av garasjen/garasjeporter.

Renholdsentralen har levert tjenester tilknyttet vinterarbeid som snømåking, snøbrøyting og fjerning av istapper i snart 15 år både til private og næringsdrivende.Vi kommer til hvor snøfreser og annet utstyr ikke rekker og tilbyr følgende tjenester:

- Håndmåking av stikkveier, tilgang til garasjer, trapper, utearealer m.m.
- Snømåking med snøfreser.
- Maskinell snøbrøyting med traktor og strøing.Vi har ledig kapasitet på dagen og stiller opp på kort varsel og utfører jobben med 100% fornøydgaranti. Ønsker du hjelp med å utføre tjenester tilknyttet vinterarbeid til konkurransedyktige priser kan du ringe oss på tlf:400 500 44.

Startside      ~     Om Oss     ~     Privat Husvask     ~     Daglig Renhold     ~     Flytte Vask     ~     Snømåking     ~     Kontakt Oss

Renhold

sansvarlig for ditt omrade kontakter deg innen 24 timer